Cautare

1610 de rezultate pentru "stiri protv oradea" (7.57 secunde)
Lilu, o celebra prezentatoare de stiri din tara vecina, Moldova, afirma ca nu ne va ucide coronavirusul, ci rautatea,indiferenta, prostia si incultura. ... Jurnalista este de parere ca RIPI, adica RAUTATEA, INDIFERENTA, PROSTIA SI INCULTURA vor distruge tot ce este pe Terra, si nu coronavirusul, transmite Stiri.md.
Sub titulatura de „specialisti”, „experti” etc, televiziunile isi acopera timpul alocat unei anumite stiri - acelei stiri importante - cu parerile „specialistului” de ocazie, la care adauga imaginile care, de altfel, sunt mai mult decat graitoare, si, evident balbele crainicului care se chinuie ingrozitor pentru urechile auditoriului sa mimeze emotia.
Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Repet, si eu imi doresc sa nu vad doar stiri scabroase si socante prin mass media. Dar nici nu-mi doresc sa vad din nou jurnale de stiri in care sa ne fie prezentate succesele din nu stiu ce ramura de activitate.
Acesta era titlul care aparea cel mai des pe banda de stiri a unei televiziuni nationale, in plin dezastru in nordul si vestul tarii.
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Astfel ca s-au retrocedat pe o cale sau alta aproximativ 240 de biserici, inclusiv patru din cele cinci catedrale episcopale: Blaj, Lugoj, Cluj si Oradea. ... Nicolae" din Oradea in 2005.
El a mai declarat ca, in ciuda acestor amenintari, va continua sa faca dezvaluiri despre ingineriile care se fac in Primaria Oradea si CJ Bihor, una dintre acestea fiind semnalata chiar ieri.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
"Scuza lor, ca au incercat sa obtina ambele functii pentru Alianta, este cel putin puerila, in conditiile in care puteam obtine impreuna chiar si postul de presedinte", sustin liberalii, care se considera nedreptatiti si in ceea ce priveste constituirea Consiliului Local al municipiului Oradea.
"Facem centura Oradiei pe banii Ministerului Transporturilor, luam 48 de milioane pentru reabilitarea canalizarii municipiului Oradea, deci vom aduce in judetul Bihor aproape 60 de milioane de euro." Totusi, liderul PD Bihor a uitat sa mentioneze ca populatia din Bihor nu este concentrata numai in municipiul pe care el il pastoreste, ci doar o treime, restul de doua treimi locuind in judet si circuland pe ceva ce ar trebui sa se numeasca drum national, dar care numai a drum national nu arata.
Adunarea Generala a Asociatiei Absolventilor Colegiului Gojdu din Oradea a adresat Guvernului o petitie prin care solicita "respectarea intru totul a vointei private a lui Emanuil Gojdu, asa cum a fost formulata in testamentul acestuia".
In cadrul targului organizat in pasajul de la Universitate pana pe 24 decembrie inclusiv, sunt prezenti si Paul si Radu Zbircea de la Sweet Delights din Oradea.
Din agenda vizitei nu a lipsit clasica plimbare prin Oradea, prilej de a se intalni cu oradenii simpli.
Valcea a castigat la Oradea si gratie evolutiei perfecte a celor doi juniori, Mandea si Dandea, trimisi "la munca de jos" de la mijlocul terenului inca din primul minut. Valcenii au venit pregatiti la Oradea sa invinga o echipa care se zbate pentru supravietuirea in cel de-al doilea esalon.
Prima mediere, care a avut loc ieri, pare sa fi fost, mai degraba, o negociere intre Prefectura si primarul municipiului Oradea, Petru Filip, pe tema scandalului legat de compania "Drumuri Orasenesti".
Pentru data de 19 mai in judet vor functiona 626 de sectii de votare, din care 138 in municipiul Oradea.
google-analytics.com